Over Ons

Over Ons

Freeka Verhuur is het verhuurbedrijf die van uw feest een succes maakt. De specialist in party verhuur in Almere voor geheel Flevoland en omstreken. Van parasols, statafels tot frametenten of tenthallen. Het verhuren van compleet serviesgoed tot biertap en eventueel een marktkraam. Uw gasten zullen verrast zijn door de professionele voorzieningen en de feestelijke uitstraling. Kortom: uw samenwerking met Freeka Verhuur is een garantie voor een stijlvol en gastvrij onthaal.

Wij maken van uw feest een succes!

Kernwaarden

Freeka verhuur staat voor:

dennis-14

Klantvriendelijkheid

dennis-13

Service

dennis12

Kwaliteit

Waar wij goed in zijn

Wij beschikken over een team van opbouwers die in no-time uw feest heeft opgebouwd. Wij leveren vanuit een kleinere bus en kunnen daarom gemakkelijk ter plaatsen komen, mits de locatie goed bereikbaar is. Wij staan altijd open voor de mening van de klant en zullen u zo spoedig mogelijk helpen bij uitdagingen. Al onze spullen zijn van hoge kwaliteit, waardoor uw feest een succes word!

Service
Kwaliteit
Paraatheid

Recensies

Tal van cateraars, evenementenorganisatoren, bedrijven, instellingen en particulieren weten ons inmiddels te vinden. Een groot aantal van onze klanten komt vaker bij ons terug wanneer zij weer een feest of evenement organiseren.

FREEKA VERHUUR

Het verhuurbedrijf die van uw feest een succes maakt.

Contact Informatie:

Bedrijfsnaam: Freeka Verhuur
Adres: Keersluisweg 37 –
Postcode: 1332 EE
Stad: Almere-Buiten –
Bedrijventerrein: “De Vaart ”
Tel.: 036-5337950
E-mail: Info@freekaverhuur.nl

Openingstijden:

Maandag: 8.30 – 17.00 uur
Dinsdag: 8.30 – 17.00 uur
Woensdag: alleen op afspraak
Donderdag: 8.30 – 17.00 uur
Vrijdag : 8.30 – 17.00 uur
Zaterdag. : 9.00 – 13.00 uur
Zondag: Gesloten

freeka